Call Us +1-555-555-555

Productie archief

Keetje Container

 

Schrijver: Teun Minses


Categorie: Kindertoneel

Opvoering: 2001, 2003


Keetje is een zwerfster, ze woont en leeft in een vuilniscontainer en is nergens welkom. Dit heeft ze ook een beetje aan zichzelf te danken want ze houdt er wel een beetje rare manier van leven op na. Na overal weggestuurd te zijn zit ze nu in de tuin van de Burgemeester. Eigenlijk is ze best aardig als mensen haar gewoon benaderen. Ze heeft in dit stuk een botsing met de agent. 


De agent is onder druk van de burgemeestersvrouw gestuurd om Keetje weg te krijgen. De burgemeester en Keetje kunnen het eigenlijk heel goed met elkaar vinden. Verwikkeld in problemen met zijn bazige en fantasierijke vrouw, Ludmilla vindt hij aardigheid bij Keetje. Ludmilla brengt eigenlijk iedereen tot wanhoop. 


Keetje stelt een plan op om Ludmilla tot redelijkheid te brengen. Het plan mislukt volkomen, maar uiteindelijk komt het toch allemaal op zijn pootjes terecht.


Regisseur: Cent Wageveld

Ludmilla, vrouw van burgemeester (Simone Alsemgeest), Johannes, de burgemeester (Ton Rijsdijk), Keetje Container (Jacqueline vd Bos), Politieagent (Ton van der Arend), Pestkind (Mariska Boer)


Regie: Cent Wageveld

Regie assistente: Mariska Boer

Decor: Jacques van Geest / Merel Kock


Share by: